![]() |
|
|||||||
| Eğitim Market Sitemiz tarafından satışa sunulan ürünler AutoCAD ve 3D Grafik Cd Ve Benzeri Satış Yeri |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Downloads: 297
Uploads: 740
Tesekkür: 22
53 Mesajina 78 Tesekkür Aldi
![]() |
[Linkleri görebilmek için Üye Ol ]
Türkiye de Autocad Konusunda Yapılmış En kapsamlı Eğitim Seti Yeni Komutlar, Örnek Uygulamalar, İleri düzey Komutları EĞİTİM SETİNİN ÖZELLİKLERİ Eğitim seti 2 dvd, 40 saatlik görsel, türkçe anlatım içermektedir. Autocad Eğitmeni tarafında 8 aylık bir sürede hazırlanmıştır. Her düzeydeki bilgisayar kullanıcısı bu setle autocad çok detaylı öğrenebilir. Autocad hiç bilmeyenlere, öğrenmek isteyenlere,autocad daha detaylı öğrenmek isteyenlere; evinde, işyerinde, kursa gitmeden, bilgisayar başında çok kolayca izleyerek öğrenebilirsiniz. Eğitim Setinin Özellikleri Tak Çalıştır Özellikli, Bilgisayarınıza Kopyalayıp ta Çalıştırabilirsiniz. Herhangi Bir Video Programı Kurmadan Direk İzleyebilirsiniz. HD kalitesinde görüntü ve çözünürlükte Sade, Sıralı ve açıklamalı anlatım Uygulamalı örnek uygulamalar Mimari, mekanik ve mobilya alanlarına özel uygulamalar türkçe, videolu, görsel anlatım uzman eğitici tarafından hazırlanmıştır birçok alandan uygulamalar Autocad 2010 yeni komutları ve uygulamaları hepsi bu sette
''Farklı Düşün,Farklı Çiz'' "Bu günden sonra divanda, dergahda ve bargahta, mecliste ve meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır" Karamanoğlu Mehmet Bey 13 MAYIS 1277 Konu sadikyasar tarafından (07-02-2010 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| bardas adlı üyeye bu mesaj için teşekkür edenlar: | bardas (13-06-2010) |
| Sponsored Links |
![]() |
| Etiketler |
| autocad, dvd, eğitim, görsel, seti |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|